سلامتی و نشاط با قارچ!

25 اسفند 1398 توسط در تحقیقات و توسعه (R&D)

در دنیا بیش از 90 نوع قارچ خوراکی در حال تولید است. سه نوع رایج قارچ عبارت‌اند از: قارچ دکمه‌ای، صدفی و شیتاکه. اما قارچ دکمه‌ای بیشترین میزان تولید و مصرف را در دنیا به خود اختصاص داده است. در این مطلب سعی داریم فواید مصرف قارچ دکمه‌ای را برای داشتن بدنی سالم، توضیح دهیم.
بر اساس نتایج به‌دست‌آمده توسط محققان دانشگاه مینه سوتا آمریکا، قارچ می‌تواند در بعضی از وعده‌های غذایی جایگزین گوشت شود. پروتئین قارچ با پروتئین موجود در گوشت قرمز برابری می‌کند.

ادامه مطلب

قارچ گانودرما

قارچ گانودرما (ری شی یا جان‌افزا) با نام لاتین Reishi یا Ganoderma نوعی قارچ است که در مناطق گرم و مرطوب آسیا می‌روید.

ادامه مطلب